13 – 17 september

De week van de loopbaan

Aandacht voor ontwikkeling en loopbaan  

Dit jaar doe ik mee aan de week van de loopbaan. In de week van maandag 13 september open ik mijn deuren, omdat ik graag wil bijdragen aan het bewustzijn dat het oké is om veranderingen te willen en meer balans en plezier te ervaren. Het is oké om wensen te hebben. Het is oké om met je loopbaan aan de slag te gaan.

De week van de loopbaan heeft als doel om aandacht te geven aan het belang van  LevenLangOntwikkelen en alle vormen van (persoonlijke) begeleiding op de arbeidsmarkt. Omdat het belangrijk is om inzetbaar te zijn en te werken aan je loopbaan. Zie hiervoor ook de website van mijn beroepsvereniging Noloc.

Ontwikkelingen zijn van alle dag. Niets is in beton gegoten. De maatschappij, organisaties, je team, je werk en ook jij niet. Waar sta jij nu? Waar wil je naartoe? Wellicht dat een van mijn activiteiten tijdens deze week je helpen:

  • Gratis loopbaanadviesgesprek, heb je belangstelling? Twee middagen heb ik hiervoor beschikbaar. Plan hier je gratis gesprek van max. 45-60 minuten. Let op, beperkte beschikbaarheid.
  • Presentatie “dé 12 tips voor een krachtig CV, jouw visitekaartje”. Je kunt deze online presentatie op maandag 13 september om 20.00 uur gratis bijwonen, meld je aan.
  • Presentatie “Masterclass, Ontdek je kwaliteiten en krijg 10 key-inzichten voor meer balans”. Je kunt deze online presentatie gratis bijwonen, meld je aan.

The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you are

 

gesprek Loopbaanadvies

Zoek je sparring over je aanpak in je loopbaanstappen, wat je volgende stap gaat zijn? Heb je ideeën maar kom je zelf niet verder? Dan is het gratis adviesgesprek iets voor jou! In de Week van de Loopbaan heb ik op dinsdag- en donderdagmiddag een (beperkt) aantal plekken beschikbaart.

Plan je gratis adviesgesprek

Dé 12 tips voor een sterk CV

Jouw CV is je visitekaartje. Tijdens de presentatie krijg je concrete handvaten waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw CV helder en aansprekend te maken. Kortom, een krachtig hulpmiddel dat vóór je werkt. Meld je aan voor de presentatie, die ik op maandag 13 september om 20.00 uur online geef.

Meld je aan voor de presentatie

Ontdek je kwaliteiten

Masterclass: Ontdek je kwaliteiten en krijg 10 KEY-inzichten voor meer balans
In een praktische presentatie krijg je diverse tips en inzichten om je kwaliteiten te verhelderen én je valkuilen om te buigen voor meer balans. Online presentatie op donderdag 16 september om 20.00 uur.

Meld je aan voor de Masterclass
ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?