Denken in mogelijkheden

Tijdelijk aanbod

Omikron-variant zet planningen vast

Omdat de Omikron-variant van het Corona-virus stevig rondwaart en ervoor zorgt dat veel mensen in quarantaine zitten, merk je dat dienstverleningen en afspraken spaak lopen. Ik merk het zelf ook. Afspraken worden last minute verschoven of worden geïmproviseerd naar een online meeting. De een vindt dat prettig en de ander wat minder. Bovenal, is het effect dat afspraken vooruit schuiven en daardoor trajecten langer duren.

Mijn agenda zit daardoor voller dan de bedoeling is. Desondanks wil ik mensen graag blijven helpen bij een nieuw perspectief, zodat ze helder krijgen wat hun nieuwe stip op de horizon wordt en actie kunnen ondernemen. Dit geeft vertrouwen en energie; elementen voor een goede balans en vitaliteit. O zo belangrijk in deze tijd! Dus niet langer stil zitten en wachten. Maar denken (en doen) in mogelijkheden.

Naast kennismakingen online of buiten, bied ik daarom nu ook online trajecten. Met gedegen 1 op 1 coaching. Zo kan ik de beschikbaarheid en de voortgang waarborgen. Vandaar dat ik tijdelijk mijn aanbod heb aangevuld met online trajecten. Wil je jij graag jouw traject op tijd afronden? Vind je online sessies prima? Dan is een online traject iets voor jou. Met dezelfde inhoud, dezelfde diepgang en dezelfde resultaten.

Het voordeel is dat online sessies altijd door kunnen gaan (incidenten daargelaten). Dat is voor jou fijn en dat is voor mij fijn. Dat maakt dat ik mijn tarief voor deze trajecten tijdelijk verlaag. Ik zie het als een investering, die in deze tijd voor een win-win zorgt.

Tijdelijk aanbod

Online traject 3x
1 op 1 coaching

In deze Loopbaanboost krijg jij een kort en krachtig handvat voor het maken van een volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt jouw kwaliteiten, drijfveren en ambities al redelijk tot goed in beeld.

Persoonlijke coaching met 3 sessies van 1,5 á  2 uur, incl. voorbereiding, opdrachten, beroepskeuzelijst en interessetest.

Plan hier je vrijblijvende kennismaking.

Nu inclusief Masterclasses:
– Ontdek je kwaliteiten & 10 KEY inzichten voor meer balans
– Dé 12 tips voor een krachtig CV

INcl. 21% btw

€ 515

Tijdelijk aanbod

Online traject 5x
1 op 1 coaching

In dit pakket gun jij jezelf meer tijd om te verhelderen waar je kracht, balans en motivatie liggen. Om met vertrouwen je koers uit te zetten.

Persoonlijke coaching met 5 sessies van 1,5 á 2 uur, incl. voorbereiding, opdrachten, beroepskeuzelijst en interessetest.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Plan hier je afspraak.

Nu inclusief Masterclasses:
– Ontdek je kwaliteiten & 10 KEY inzichten voor meer balans
– Dé 12 tips voor een krachtig CV

Incl. 21% btw

€ 799

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?