concreet en aansprekend

training

van stress naar persoonlijke kracht

Stress.. We willen het niet. Dat doet je afvragen.. Hoe komt het dat we toch stressgedrag blijven vertonen en daarmee het negatieve patroon in stand houden? Wat maakt dat we blijven teruggrijpen op ons valkuilgedrag? En bovenal, wat heb je nodig om weer meer balans te bereiken?

In deze training leer je hoe het gedrag van een ander jou helpt om je eigen kwaliteiten en valkuilen te verhelderen. En welke stap je vervolgens kunt zetten om jouw uitdaging aan te gaan en de balans te herstellen. Dit biedt houvast om weer in je kracht te komen. Juist die vertaling staat centraal. Van inzicht naar doen. Ik begeleid je in een praktische oefening die je ook thuis, dagelijks, 24/7, in diverse situaties kunt toepassen. Voor minder stress en meer plezier, persoonlijke groei en balans!

“Ik heb waardevolle informatie gekregen, die ik direct en concreet naar mijn situatie kon vertalen. Niet alleen inzicht in mijn handelen, maar ook hoe ik dit kan beïnvloeden. Indrukwekkend!” Henriëtte

Foto vergaderlocatie Het Creijennest

De training geef ik in de mooie vergaderlocatie Het Creijennest. Een inspiratievolle en kleinschalige accommodatie waar we in een fijne setting van alle gemakken voorzien zijn. De inloop is vanaf 17.45 uur en we starten om 18.15 uur. Kom je net uit je werk? Heb je nog niet gegeten? Geen probleem. Een broodje en een drankje staat voor je klaar.

Praktisch
  • Donderdag 17 november 2022
  • Ontvangst tussen 17.45 en 18.15 uur
  • Training van 18.15 tot 20.30 uur
  • Kosten € 25, inclusief materiaal, broodje en drankje
  • Vergaderlocatie Het Creijennest, Striensestraat 31 te Rosmalen

Ja! Ik meld me graag aan (training 17-11)

13 + 12 =

Wil jij je voor deze training aanmelden? Dat kan door het online formulier in te vullen of me een mail te sturen. Vervolgens ontvang je de details met betalingsgegevens. Na betaling is je plekje aan tafel bevestigd.
NB. om een prettige leersetting te creeren, is deze training toegankelijk voor maximaal 6 a 8 personen. Als er meer aanmeldingen zijn, zal ik de training op een andere datum nog een keer geven.

“Mooie en leerzame workshop, wat het gedrag van de ander over jezelf vertelt. Goede en heldere voorbeelden om de vertaalslag naar jezelf te maken!” Frank

“Voor mij was het een inspirerende ochtend waarin helder werd uitgelegd dat we zelf voor een fijnere werkomgeving kunnen zorgen. Goede presentatie met een vleugje humor en opdrachten waarmee je thuis en op het werk goed vooruit kunt.” Elfi

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?