Coaching in de spaanse winterzon

Gun jij het jezelf?

van 12 tot 17 februari 2023

Jarenlang heb ik gewerkt bij een organisatie waar werken-waar-je-wilt centraal staat. Zonder deze arbeidsvoorwaarde had ik het daar niet zo’n lange tijd vol gehouden. Fantastisch is dat!

Door Corona heeft deze ontwikkeling doorgezet. Werken waar je wilt, brengt inspiratie, ontspanning, afwisseling en, in de winter de zon. Mooie termen zie ik voorbij komen: digital nomad, working remote en workation. Niet dat ik zo’n trendganger ben.. maar wisseling van werkplek en er tussen uit zijn? Ja, dat gun ik mezelf.

In februari werk ik een week in Spanje, in Alicante. Loopbaancoaching in de zon; dat klinkt goed nietwaar? Vind je het ook leuk om voor jouw loopbaanboost of een x-aantal sessies de winterzon op te zoeken? Laat het me weten. Is een week te lang? Twee nachten kan uiteraard ook.

Ja! Ik heb interesse "spaanse" coaching

6 + 5 =

Praktisch
  • Waar: Alicante
  • Data waarop coaching beschikbaar is: 12, 13, 14, 15, 16 en 17 februari 2023
  • Aantal sessies in overleg
  • Geen meerprijs voor de coaching
  • Exclusief reis en accomodatie

Waarom Alicante? Alicante ligt redelijk zuidelijk in Spanje, op 2,5 vliegen vanaf Eindhoven. Met de bus (ongeveer € 6) ben je in 15 a 20 minuten in Alicante centrum.

NB. alleen voor vrouwen bestemd.

 

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?