Meters Maak Middag

Opstartend als ZZP?

woensdag 8 maart 2023

Voor jezelf werken, starten, ondernemen.. er komt veel bij kijken. Welke zaadjes wil jij planten en aandacht geven, zodat je ook kunt oogsten?

Ik heb diverse klanten die in dit proces zitten en ik voel sterk om hiervoor een ondernemende middag te organiseren. Hoe motiverend is het om in een fijne energie met gelijkgestemden mooie meters voor jouw bedrijf te maken?

Tijdens Meters Maak Middag starten we plenair om vervolgens zelfstandig te werken, waarbij ruimte is om met elkaar te sparren. Een toffe middag als een mooie stok achter de deur!

Ja! Ik heb interesse in deze ZZP middag

6 + 6 =

Wanneer is deze middag interessant voor jou?

Voor jezelf werken is ontzettend motiverend. Je hebt genoeg te doen. Toch weet je niet zo goed waar te beginnen, merk je afleiding, speel je het veilig, ben je voorzichtig, of.. wil je meer sparring en feedback?

Vooropgesteld, dat alles oké is, kun je wellicht dát aanpakken wat je uitstelt, minder makkelijk of juist spannend vindt?

Sparring, inspiratie en “peper erin” tijdens deze middag met collega-ZZP’ers. Een stok achter de deur die helpt bij focus en het maken van meters.

 

 

Praktisch
  • Waar: Vergaderlocatie Het Creijennest in Rosmalen
  • Woensdag 8 maart 2023
  • Van 13.00 tot 17.00 uur
  • € 50 excl. BTW
  • Maximaal 6 personen

 

 

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?