werk waar je blij van wordt 

Loopbaancoach
in Heusden

aansprekend, gedegen, stap voor stap
Een nieuwe stap, maar welke?

We krijgen er allemaal een keer mee te maken; een functie die niet meer bij je past.

 • Je bent je functie ontgroeid en op zoek naar een nieuwe uitdaging.
 • De inhoud van je werk, werkomgeving of organisatiecontext is dusdanig veranderd dat jij je niet meer prettig voelt.
 • Door ziekte of reorganisatie past het werk niet meer bij je.
 • Je mist de energie en het vertrouwen waarmee je altijd gewerkt hebt.

Je wilt of moet iets anders, maar weet niet zo goed wat of hoe je voor jezelf een goede keuze kunt maken. Je wilt werk doen waar je blij van wordt! Wat nu? Twijfels leiden tot diverse loopbaanvragen:

 • Waar ben ik nu echt goed in? Wat gaat me van nature goed af? 
 • Ik wil iets doen waar ik energie van krijg, maar hoe krijg ik dat op mijn netvlies?
 • Ik weet wat ik wil, maar loop telkens tegen hetzelfde aan. Past de inhoud van mijn werk of het type organisatie wel bij mij?
 • Ondanks dat ik goede feedback krijg, blijf ik onzeker. Hoe kom ik weer in mijn kracht? 
 • Ik ben een vakspecialist en wil breder kijken om mijn talenten in te zetten?  
Van nature

Loopbaancoaching is het middel om inzicht te krijgen in waar je van nature goed in bent en wat je kwaliteiten zijn. Helder wordt wie je bent en wat je te bieden hebt. Wat je dromen zijn, wat je leuk vindt om te doen en waar je reële kansen liggen.

Je werkt vanuit je kracht. In je kracht voel jij je sterk en ervaar je meer zelfvertrouwen, balans, plezier en zingeving. Gevoelens als onrust en onzekerheid verdwijnen naar de achtergrond. Anderen zien dat en hun reacties versterken jou. Het klopt!

Een duidelijke koers

Met een gedegen opzet werk je stapsgewijs aan jouw loopbaanplan. Door prikkelende opdrachten en coaching krijg je focus in je ontwikkel- en loopbaankoers. Om werk te doen waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Als coach begeleid ik je graag bij dit uitdagende proces, vanuit een mooie locatie in Heusden.

Aanrader: compleet loopbaantraject
Ik bied een compleet traject aan met 8 sessies van 1,5 uur. Hier verken je wie je bent en waar je goed in bent. Dat wat van nature bij je past, je makkelijk af gaat en je energie oplevert. Je hebt helder op je netvlies wat je te bieden hebt. Ook heb je scherp wat je je motiveert en wat je wilt. Niet alleen in je werk, maar ook in je leven en welke randvoorwaarden nodig zijn om te kunnen floreren. Balans is belangrijk. Jij hebt niet alleen een organisatie iets te bieden. Deze moet ook bij je passen en het beste uit jou kunnen halen. Uiteindelijk monden alle ingrediënten uit in een profiel: dit ben ik, dit wil ik en hoe kom ik daar. Stap voor stap word je duidelijk waar jij graag wilt zijn en hoe je daar kunt komen. Met scenario’s en een duidelijk actieplan ga je de deur uit! Praktisch, aansprekend en met lol bouwen we samen aan jouw loopbaankoers.

Verkort traject en maatwerk
Heb je helder voor ogen wat je kwaliteiten zijn en weet je waar je goed en minder goed in bent? Heb je een steuntje in de rug nodig om daadwerkelijk stappen in de juiste richting te zetten. Mogelijk is een verkort traject iets voor jou? Samen brengen we de stappen in kaart.
Of wil je meer zicht op jouw unieke kwaliteiten, talenten en vaardigheden en vervolgens zelf aan de slag? Ook dat kan met het verkorte traject, de loopbaancheck. 

Voor werkgever: facilitair je medewerker in zijn werkgeluk

 • Zoek jij mogelijkheden om de “mens centraal” meer handen en voeten te geven?
 • Wil je investeren in de talenten, vitaliteit en inzetbaarheid van je medewerkers?
 • Wil jij je medewerker ruimte geven om na te denken over zijn loopbaan, een andere functie of een nieuwe uitdaging buiten de organisatie?

Met loopbaancoaching kun jij je medewerker optimaal ondersteunen. Uitdagingen vertalen we naar persoonlijke kansen. Je medewerker krijgt helder wat zijn kwaliteiten en wensen zijn. Wanneer hij in zijn kracht is en welke loopbaankoers bij hem past. Hij is in staat om regie te nemen over zijn loopbaan. Loopbaanbegeleiding ondersteunt een goed gesprek tussen jou en je medewerker over inzetbaarheid en werkgeluk. Lees meer.

Koppel een wandeling in heusden vesting aan je loopbaancoaching

 De nostalgie in Heusden zorgt voor rust, ontspanning en inspiratie. Ideaal om je afspraak voor loopbaancoaching te combineren met een bezoek aan deze fraaie vestingstad. Om ideeën op te doen, om te bezinnen of om opgedane inzichten te laten bezinken. 

Of nog beter? Een van de coachingssessies doen we buiten, een relaxte versie van wandelcoaching!

Vestingstad Heusden is meer dan een openluchtmuseum. Al eeuwen liep Heusden voorop en kreeg als een van de eerste Hollandse steden een stadsmuur. Dankzij prachtige restauraties is veel van het oude Heusden bewaard gebleven.
Het vestingverleden is in bijna elk straat en elke steen voelbaar. Behalve leuke winkels, gezellige restaurants, historische stadspoorten en fort Heusden zijn er ook veel kunstgaleries. Het Gouverneurshuis is een museum voor geschiedenis én voor kunst en cultuur. Kinderen kunnen zich weer naar hartelust uitleven op de speeltuin op de vestingwerken. Een must voor winkel- en cultuurliefhebbers.
De stad verkennen? Gebruik een wandelroute of een fietsroute. En om niet te vergeten.. Heusden is prachtig vanaf het water!

Coaching in het mooie pand aan de Wittebroodstraat 11 in Heusden

meer werkgeluk?

Ontdek je kracht en de volgende stap in je werk!