Hoi! Even voorstellen

meer over ons

enthousiast, praktisch & professioneel

Meer over brenda

Mijn naam is Brenda Mohr, geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch (1979). Ik ben getrouwd en woon in Rosmalen. Met de opleidingen Bedrijfskunde, Human Resource Management, psychosociale basiskennis, ACT, trainersopleiding, NLP-coaching, loopbaancoaching en ruim 15 jaar werkervaring als HRM adviseur in mijn rugzak werk ik als loopbaancoach. Een job met veel flexibiliteit, leuke ontmoetingen en een inhoud waarvan ik blij word.

Doel- en energiegericht
Van nature kan ik me goed inleven en help ik mensen met een volgende stap die voor hen belangrijk is. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden: wat kan wel in plaats van wat kan niet. Om te doen wat past! In de praktijk zie ik vaak mensen die bezig zijn met wat ze niet willen, wat een ontzettende energievreter is. Ik sta mijn klanten graag bij om bij zichzelf, hun eigen kracht en energiegevers te komen. Een boost voor je zelfvertrouwen en persoonlijke balans!

Ik spiegel, denk mee en laat vooral jou tot inzicht en bewustwording komen. Dat kan net het ene zetje zijn dat soms nodig is. Om tot keuzes te komen en daadwerkelijk stappen te zetten.

Betrokken met een praktische aanpak
Als coach luister ik met aandacht en heb ik oog voor de vraag achter de vraag. Dit om, vanuit oprechte nieuwsgierigheid, je te prikkelen nog meer naar jezelf te kijken. En mogelijk anders te kijken waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Kwaliteiten, wensen, uitdagingen en drijfveren maken wie je bent en zijn de ingrediënten voor persoonlijke groei.

Mijn doel is niet alleen om inzicht en bewustwording te realiseren, maar ook dat jij je gesterkt en vermogend voelt en de juiste vervolgstappen kan zetten. Om praktisch en met een lolletje een gedegen programma te bieden dat beklijft.

En waarvan word ik nog meer blij?
Lekker eten (wie niet?), mezelf ontwikkelen, geven van trainingen, sneeuw, vakanties, woordgrapjes, jaren 80 muziek en -als fanatiek supporter- de Formule 1.

Ook houd ik van sparring en waardeer ik de fijne samenwerking die ik met Maaike en Henneke heb. We herkennen elkaars passie voor het vak en ook het enthousiasme om onze klanten oprecht te helpen. Zo houden we elkaar scherp en kunnen we aan elkaars trajecten meer waarde toevoegen.

Hoi! Ik ben Henneke

Ik ben Henneke Versteeg (1984), ik woon met mijn gezin in de Groote Wielen in Rosmalen en werk sinds 2017 als zelfstandig coach/ psycholoog.

Samen van inzicht naar actie

Ik zie loopbaanbegeleiding als een samenwerking waarin we met open blik naar jou, je werkomgeving en mogelijkheden kijken. Door te luisteren en reflecteren, help ik je te achterhalen wat jouw kwaliteiten zijn, waar jij energie van krijgt en wat écht belangrijk voor je is. Vanuit dit inzicht gaan we aan de slag met waar je naartoe wil en wat je nodig hebt om dit te bereiken. Hierbij daag ik je uit om je blik te verbreden en denk ik mee over praktische vervolgstappen. En met mijn ervaring als psycholoog kan ik je leren omgaan met gedachten of gevoelens die je hierbij misschien in de weg staan. Ik ben tevreden als jij met vertrouwen en enthousiasme aan de slag kunt met je loopbaankoers!

Mijn route naar loopbaancoaching
Het was voor mij een logische keuze om psychologie te gaan studeren. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en hun gedrag, emoties en drijfveren. Na mijn studie ben ik gestart met een promotieonderzoek en heb ik als projectleider meegewerkt aan verschillende onderzoeksprojecten. Mijn analytische en organisatorische kant werd hier heel gelukkig van, maar de meeste energie kreeg ik van het praktisch toepasbaar maken van mijn onderzoek en het begeleiden van studenten. Het 1-op-1 werken met mensen smaakte naar meer! Ik ben voor mezelf begonnen als psycholoog/coach en heb diverse vervolgopleidingen gedaan, zoals ACT, oplossingsgerichte therapie, burnout- en loopbaancoaching. Ik geniet ervan als ik mensen kan helpen hun leven op een positieve manier te veranderen. Werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling zijn hierin belangrijke factoren, dat heb ik zelf ook ervaren. Zo is Brenda op mijn pad gekomen en ik vind het heel bijzonder dat we nu een inspirerende en plezierige samenwerking zijn gestart.

Wat maakt mij verder blij?
Privé word ik blij van mijn gezin, bijpraten met vriendinnen met koffie of wijn, goede series, de lente, de humor die mijn kinderen samen hebben, uit lunchen gaan en weekendjes weg.

Even voorstellen: Maaike

Hoi! Ik ben Maaike van Bree (1980). Mensen helpen in hun reis naar meer werkplezier, dát is mijn passie. De afgelopen 6 jaar richt ik me volledig op het begeleiden en versterken van mensen. Als re-integratiecoach bij langdurig verzuim en als loopbaancoach bij loopbaanvraagstukken. Deze combinatie brengt mij inzicht in de vele verschillende verander- en ontwikkelingsprocessen, die coachees doormaken. Wat me opvalt, ongeacht de aanleiding van een begeleidingstraject, is de beweging die tot stand komt bij het vinden van het juiste loopbaanperspectief. Inmiddels heb ik ruim 250 coachees begeleid. Met deze kennis en ervaring, en de opleidingen HBO Personeelsmanagement, Casemanagement Regie op Verzuim, NLP Master Practitioner en Loopbaanadviseur heb ik een mooie rugzak waardoor ik mijn coachees goed toegerust kan begeleiden. Ik word er blij van het verschil in mensen te zien (houding, uitstraling, energie) wanneer ze het juiste pad gevonden hebben.

Vertrouwenwekkend en verhelderend

Van nature kan ik mensen goed op hun gemak stellen. Rustig en uitnodigend weet ik een fijne sfeer te scheppen waarin jij volledig jezelf en open kunt zijn. Alles mag gezegd en ervaren worden. Wat heel prettig is, want wanneer jij mij zoveel mogelijk meeneemt in wat jou bezig houdt, kan ik ook het meest voor jou van waarde zijn. Ik heb een sterk inlevingsvermogen, kan goed luisteren en jou uitdagen met prikkelende vragen. Ik zet jou aan het denken, over jouw talenten en nieuwe mogelijkheden. Stapje voor stapje groeit jouw beeld van jouw unieke kracht. En tijdens dit proces stimuleer ik jou om zelf al stappen te zetten, zodat je direct geïnspireerd wordt door wat dit teweeg brengt. Mijn kracht ligt erin jou te helpen bij het verkrijgen van de juiste helpende inzichten en jou te ondersteunen bij het creëren van overzicht, zodat je uiteindelijk weloverwogen een keuze kunt maken voor jouw nieuwe koers!

Betrouwbaar en met een positieve en brede blik help ik jou om jouw authentieke zelf te verhelderen en -belangrijk!- hoe je dit op een natuurlijke wijze kunt nastreven.

Waardevol en zelfregie

Ik hoor vaak terug dat mensen graag naar mij luisteren en waarde hechten aan mijn advies. Nu kan dit alleen ontstaan als we samen een klik hebben en ik merk dat jij investeert in jouw loopbaantraject. Dit betekent vooraf opdrachten maken, zodat jij je al meer verdiept in de materie, jezelf openstellen tijdens de coaching en actief zijn om ook buiten de sessies bezig te zijn met jouw ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat zelfregie de sleutel is om te winnen aan zelfvertrouwen en meer werkplezier. Ik kan je helpen en uitdagen, maar jij bent degene 
die het zal moeten doen. Daarom zullen we tijdens het traject stil staan bij de dingen die je nu al kunt doen om zaken meer naar je zin te maken. Kleine 
stapjes die smaken naar meer, zodat er een sneeuwbal-effect kan ontstaan. Dit zal je ontzettend helpen om je meer krachtig en gesterkt te voelen. Uiteraard gaan we samen serieus aan de slag, maar er mag zeker ook gelachen worden.

En waarvan word ik nog meer blij?

Sporten, wandelen, nieuwe plaatsen ontdekken op grote en kleine reizen, gezelligheid met vrienden en zeker ook heerlijk opladen in de natuur. Verder krijg ik energie van samenwerken om workshops en trainingen te ontwikkelen en van inspirerende brainstormsessies om van creatieve ideeën concrete plannen te maken.

Ik ben door de Noloc gecertificeerd als loopbaancoach, beroepsvereniging voor loopbaanprofessional.

Blog’s. thema’s als vitaliteit en persoonlijke groei.

Lees wat je aanspreekt en haal eruit waarmee je iets kunt. Op Instragram ben ik ook actief. 

 

Ik ben door de Noloc gecertificeerd als loopbaancoach, beroepsvereniging voor loopbaanprofessional. 

meer werkgeluk?

Ontdek je kracht en de volgende stap in je werk!