Van stress naar persoonlijke kracht

Workshop

 
15 november 2019 
workshop “van stress naar persoonlijke kracht”
Vergroot je werkplezier en voorkom werkstress en uitval!

In deze workshop leer je hoe het gedrag van een ander je helpt om je eigen kernkwaliteiten te ontdekken en antwoord te krijgen op dé startvraag bij je persoonlijke ontwikkeling “Wie ben ik?”. Aan de hand van een eenvoudige, maar treffende oefening onderzoek je de mooie kanten van jezelf.
Naast je kwaliteiten heb je echter ook een aantal fantastische valkuilen gekregen, gratis en voor niets. Heb je zicht op je valkuilen, dan weet je waar je uitdagingen liggen.

Tijdens deze ochtend leer je wanneer jij stress ervaart en wat jouw gedrag dan is. Gelukkig biedt dit ook houvast om weer in je kracht te komen. Juist díe vertaling staat deze ochtend centraal; een praktische oefening die je ook thuis, dagelijks, in diverse situaties kunt toepassen. Voor minder stress en meer plezier, persoonlijke ontwikkeling en balans!

  • Wanneer: vrijdag 15 november 2019
  • Tijd: van 9.15 tot 12.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur)
  • Locatie: Vincent van Goghlaan 1 te Rosmalen
  • Kosten: € 50,00, excl. BTW
Week van de werkstress

Een landelijke campagne vanuit het ministerie van SZW die dit jaar voor de zesde keer wordt georganiseerd. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in evenzoveel symptomen. Gelukkig kun je ook veel doen om te voorkomen dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Praat met je werkgever over wat je drijft, wat je wilt leren en hoe je samen het werkplezier vergroot en zo stress en uitval voorkomt¹.

Met de workshop “Van stress naar persoonlijke kracht” wil ik deze week een steentje bijdragen. Mijn doel is om de workshop laagdrempelig, in een kleine groep en bovenal in een ontspannen sfeer te geven, waarbij je met de diverse tips zelf aan de slag kunt gaan. Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op. En wie weet tot ziens!

¹Bron: Oval, uitvoeringsorganisatie Week van de Werkstress namens ministerie SZW

Aanmelden workshop Van stress naar persoonlijke kracht op 15-11-2019

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?