Een klik verkennen?

Lees hier meer

enthousiaste, praktische & professionele coaching

Zonder klik geen start. Dit is namelijk een van de belangrijkste randvoorwaarde voor een succesvol coachingstraject. Het begint bij een eerste indruk. Lees hier meer over ons. Spreekt dit je aan, neem dan gerust contact op. We plannen een kennismaking zodat we jouw loopbaanvraag en behoefte kunnen bespreken en een klik kunnen verkennen.

Meer over brenda

Mijn naam is Brenda Mohr, geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch (1979). Ik ben getrouwd en woon in Rosmalen. Met de opleidingen Bedrijfskunde, Human Resource Management, psychosociale basiskennis, ACT, trainersopleiding, NLP-coaching, loopbaancoaching en ruim 15 jaar werkervaring als HRM adviseur in mijn rugzak werk ik als loopbaancoach. Een job met veel flexibiliteit, leuke ontmoetingen en een inhoud waarvan ik blij word.

Doel- en energiegericht
Van nature kan ik me goed inleven en help ik mensen met een volgende stap die voor hen belangrijk is. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden: wat kan wel in plaats van wat kan niet. Om te doen wat past! In de praktijk zie ik vaak mensen die bezig zijn met wat ze niet willen, wat een ontzettende energievreter is. Ik sta mijn klanten graag bij om bij zichzelf, hun eigen kracht en energiegevers te komen. Een boost voor je zelfvertrouwen en persoonlijke balans!

Ik spiegel, denk mee en laat vooral jou tot inzicht en bewustwording komen. Dat kan net het ene zetje zijn dat soms nodig is. Om tot keuzes te komen en daadwerkelijk stappen te zetten.

Betrokken met een praktische aanpak
Als coach luister ik met aandacht en heb ik oog voor de vraag achter de vraag. Dit om, vanuit oprechte nieuwsgierigheid, je te prikkelen nog meer naar jezelf te kijken. En mogelijk anders te kijken waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Kwaliteiten, wensen, uitdagingen en drijfveren maken wie je bent en zijn de ingrediënten voor persoonlijke groei.

Mijn doel is niet alleen om inzicht en bewustwording te realiseren, maar ook dat jij je gesterkt en vermogend voelt en de juiste vervolgstappen kan zetten. Om praktisch en met een lolletje een gedegen programma te bieden dat beklijft.

En waarvan word ik nog meer blij?
Lekker eten (wie niet?), mezelf ontwikkelen, geven van trainingen, sneeuw, vakanties, woordgrapjes, jaren 80 muziek en -als fanatiek supporter- de Formule 1.

Ook houd ik van sparring en waardeer ik de fijne samenwerking die ik met Henneke heb. We herkennen elkaars passie voor het vak en ook het enthousiasme om onze klanten oprecht te helpen. Zo houden we elkaar scherp en kunnen we aan elkaars trajecten meer waarde toevoegen.

Even voorstellen: Henneke

Ik ben Henneke Versteeg (1984), ik woon met mijn gezin in de Groote Wielen in Rosmalen en werk sinds 2017 als zelfstandig coach/ psycholoog.

Samen van inzicht naar actie

Ik zie loopbaanbegeleiding als een samenwerking waarin we met open blik naar jou, je werkomgeving en mogelijkheden kijken. Door te luisteren en reflecteren, help ik je te achterhalen wat jouw kwaliteiten zijn, waar jij energie van krijgt en wat écht belangrijk voor je is. Vanuit dit inzicht gaan we aan de slag met waar je naartoe wil en wat je nodig hebt om dit te bereiken. Hierbij daag ik je uit om je blik te verbreden en denk ik mee over praktische vervolgstappen. En met mijn ervaring als psycholoog kan ik je leren omgaan met gedachten of gevoelens die je hierbij misschien in de weg staan. Ik ben ervan overtuigd dat loopbaancoaching én persoonlijke ontwikkeling samen op gaan om daadwerkelijk voor verandering te gaan. Als jij met vertrouwen en enthousiasme aan de slag kunt met jouw loopbaankoers, ben ik tevreden!

Mijn route naar loopbaancoaching
Het was voor mij een logische keuze om psychologie te gaan studeren. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en hun gedrag, emoties en drijfveren. Na mijn studie ben ik gestart met een promotieonderzoek en heb ik als projectleider meegewerkt aan verschillende onderzoeksprojecten. Mijn analytische en organisatorische kant werd hier heel gelukkig van, maar de meeste energie kreeg ik van het praktisch toepasbaar maken van mijn onderzoek en het begeleiden van studenten. Het 1-op-1 werken met mensen smaakte naar meer! Ik ben voor mezelf begonnen als psycholoog/coach en heb diverse vervolgopleidingen gedaan, zoals ACT, oplossingsgerichte therapie, burnout- en loopbaancoaching. Gevoeligheid/ overprikkeling is een actueel (en inmiddels meer bekend) thema wat mij aanspreekt en ik heb hier diverse klanten in begeleid. Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen en houd ervan om te leren en mezelf te blijven ontwikkelen in mijn vak. 

Ik geniet ervan als ik mensen kan helpen hun leven op een positieve manier te veranderen. Werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling zijn hierin belangrijke factoren, dat heb ik zelf ook ervaren. Zo is Brenda op mijn pad gekomen en ik vind het heel bijzonder dat we een inspirerende en plezierige samenwerking hebben gecreëerd.

Wat maakt mij verder blij?
Privé word ik blij van mijn gezin, bijpraten met vriendinnen met koffie of wijn, goede series, de lente, de humor die mijn kinderen samen hebben, uit lunchen gaan en weekendjes weg.

Blog’s. thema’s als vitaliteit en persoonlijke groei.

Lees wat je aanspreekt en haal eruit waarmee je iets kunt. Op Instragram ben ik ook actief. 

 

Ik ben door de Noloc gecertificeerd als loopbaancoach, beroepsvereniging voor loopbaanprofessional. 

meer werkgeluk?

Ontdek je kracht en de volgende stap in je werk!