Een klik verkennen?

Meer over mij

enthousiaste, praktische & professionele coach

Meer over brenda

Mijn naam is Brenda Mohr, geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch (1979). Ik ben getrouwd en woon in Rosmalen. Met de opleidingen Bedrijfskunde, Human Resource Management, psychosociale basiskennis, ACT, trainersopleiding, NLP-coaching, loopbaancoaching, founder van het coachingsconcept More Me Methode® en ruim 15 jaar werkervaring als HRM adviseur in mijn rugzak werk ik als loopbaancoach. Een job met veel flexibiliteit, leuke ontmoetingen en een inhoud waarvan ik blij word. Het ontwikkelen van mensen daagt mij uit om als ondernemer in beweging te zijn en te blijven, mijn kennis en vaardigheden op peil te houden en het aanbod van mijn dienstverlening te blijven ontwikkelen (zie ook mijn website www.brendamohr.nl).

Doel- en energiegericht
Van nature kan ik me goed inleven en help ik mensen met een volgende stap die voor hen belangrijk is. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden: wat kan wel in plaats van wat kan niet. Om te doen wat past! In de praktijk zie ik vaak mensen die bezig zijn met wat ze niet willen, wat een ontzettende energievreter is. Ik sta mijn klanten graag bij om bij zichzelf, hun eigen kracht en energiegevers te komen. Een boost voor je zelfvertrouwen en persoonlijke balans!

Ik spiegel, denk mee en laat vooral jou tot inzicht en bewustwording komen. Dat kan net het ene zetje zijn dat soms nodig is. Om tot keuzes te komen en daadwerkelijk stappen te zetten.

Betrokken met een praktische aanpak
Als coach luister ik met aandacht en heb ik oog voor de vraag achter de vraag. Dit om, vanuit oprechte nieuwsgierigheid, je te prikkelen nog meer naar jezelf te kijken. En mogelijk anders te kijken waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Kwaliteiten, wensen, uitdagingen en drijfveren maken wie je bent en zijn de ingrediënten voor persoonlijke groei.

Mijn doel is niet alleen om inzicht en bewustwording te realiseren, maar ook dat jij je gesterkt en vermogend voelt en de juiste vervolgstappen kan zetten. Om praktisch en met een lolletje een gedegen programma te bieden dat beklijft.

En waarvan word ik nog meer blij?
Lekker eten (wie niet?), mezelf ontwikkelen, geven van trainingen, sneeuw, vakanties, woordgrapjes, jaren 80 muziek en -als fanatiek supporter- de Formule 1.

Blog’s. thema’s als vitaliteit en persoonlijke groei.

Lees wat je aanspreekt en haal eruit waarmee je iets kunt. Op Instragram ben ik ook actief. 

 

Ik ben door de Noloc gecertificeerd als loopbaancoach, beroepsvereniging voor loopbaanprofessional. 

meer werkgeluk?

Ontdek je kracht en de volgende stap in je werk!