klantbeleving als inspiratie

Klanten vertellen

vorm een beeld van onze dienstverlening

een klantbeleving vertelt meer

Of ik iets voor jou en jouw vraag kunnen betekenen, verkennen we in een eerste contact. Per telefoon en/of face-to-face tijdens een kennismaking. Met toestemming deel ik diverse klantervaringen. Deze helpen jou om je een beeld en mening over mijn dienstverlening te vormen. Van behoeften tot resultaten. Voor wie en over mij. En een half jaar tot een jaar na afloop van de coaching.

Mijn behoefte en ervaring

Luuk
“Ik wilde meer grip, richting en vertrouwen in mijn volgende loopbaanstap. Ik vond het een zeer inspirerende, maar tegelijk ook pragmatische aanpak naar het ontwikkelen van een loopbaanplan. Er was voldoende structuur, maar ook genoeg flexibiliteit in de aanpak. Ik heb het hele traject als zeer vruchtbaar ervaren. Van de chaos naar controle, zelfinzicht en overzicht”.

Iris
“Mijn doel was om mij verder te ontwikkelen in mijn loopbaan, kijken waar mijn interesses en valkuilen liggen zodat ik de juiste keuze kon maken voor op de langere termijn. De coaching heeft mij rust en zelfvertrouwen gegeven. Ik kon weer nadenken over mijn toekomst. Mijn koers werd helder en binnen een maand na afronding van het traject vond ik mijn nieuwe baan. Daarnaast weet ik nu heel goed wat ik wil en niet wil, waar ik wel en geen energie van krijg en waar ik wel en niet gelukkig van word. Mijn plaatje was zwart-wit, de toekomst is in kleur!”. 

“Ik heb het coachingstraject als heel goed ervaren. De coaching was aansprekend en praktisch. Ik had gelijk een klik met jou waardoor het coachingtraject heel vertrouwd voelde, ik kon alles tegen je zeggen. In het begin wist ik niet goed wat ik kon verwachten dus besloot ik er open in te gaan en te kijken wat het mij zou brengen. Praktisch is het ook omdat er huiswerk gemaakt moet worden, dit stuurde ik dan door zodat wij beiden voorbereid waren op de daaropvolgende afspraak”.

Margo
“Ik wilde scherp krijgen wat ik wel en vooral ook niet zoek in een baan. Ook wilde ik zelfvertrouwen terugwinnen in wat ik te bieden heb”.

“Ik vond het fijn om even bij mezelf stil te staan en van alle losse flodders in het hoofd een logisch en samenhangend verhaal te maken. Ik heb een bevestiging gekregen van de weg die ik eigenlijk al bewandelde. Met meer inzicht in mijn uitdagingen, hoe deze getriggerd worden en hoe ik daarmee kan omgaan. Maar ook hoe je kracht en je valkuilen aan elkaar gerelateerd zijn. Ik heb mijn doelstellingen helderder voor ogen en mijn vaardigheden en CV scherper geformuleerd, wat helpt om gerichter te solliciteren”.

Sanne
“Ik wilde onderzoeken waar mijn kwaliteiten liggen en durven gaan voor dingen waar ik energie van krijg.
Ik heb nu beter inzicht in mijzelf, wie ik ben en wat bij mij past. Wat ik niet wil en wat ik wel wil. Het brengt me meer rust en vertrouwen”.

Anika
“Naast mijn hoofddoel om een baanoptie te vinden die echt bij mij past, wilde ik me persoonlijk ontwikkelen en meer balans werk/ prive vinden”.

wie raad ik het aan?

Luuk
“Vrijwel iedereen kan baat hebben bij dit traject en ik beveel het van harte aan. Aan het einde van de sessies heb je een stip op de horizon waar je jarenlang gericht, met vertrouwen en met plezier naartoe kan werken. Eigenlijk past dit traject bij iedereen die bewust bezig wil gaan met zijn of haar carrière of leiderschapsontwikkeling”.

Iris
“Ik zou iedereen een dergelijk traject aanbevelen, vooral mensen die twijfelen of ze op hun plek zitten in hun huidige functie en mensen die onzeker zijn”.

Sanne
“Mensen die vastlopen in hun baan en niet weten waardoor dat komt of niet weten wat voor een volgende stap ze willen maken in hun carrière. Het zou ook zeker helpend kunnen zijn voor starters die niet goed weten wat ze echt leuk vinden en waar hun kwaliteiten liggen”.

Anika
“Dertigers en veertigers, die een carrièreswitch willen maken, omdat ze eigenlijk werk doen waarvan ze niet blij worden. Een intensief traject met aandacht voor zelfontwikkeling, reflectie/ inzichten en een passende baan waar iemand blij van wordt. Ook als je hooggevoelig bent, is het traject zeker een aanrader”.

Over Brenda

Luuk
“De openheid, betrokkenheid, positiviteit en het veilige plaform dat je kon bieden om alles bespreekbaar te maken. Verder was het fijn dat je de regie nam en niet alleen bleef ‘vragen’, maar ook richting gaf”.

Iris
“Jij zag overal het positieve van in en had direct door als ik ergens over twijfelde. Daarnaast ben je een prettig persoon om mee te brainstormen en weet ik dat jij het beste voor had met mij. Prettig was ook dat jij verder van de situatie af stond waardoor het van een andere kant bekeken kon worden.
Dankzij jou heb ik nu een duidelijk toekomstperspectief voor ogen. Ik wist wat ik aan jou had en dat was fijn. Naast de geplande afspraken kon ik je altijd een berichtje sturen of bellen en was je er ook voor mij tijdens mijn ziekteverzuim en hielp je waar je kon“.

Margo
“Brenda is een prettig en toegankelijk persoon. Energiek en enthousiast. Ik vond het prettig dat ze de manier van coaching aanpast aan het type persoon (praktisch/doen)”.

Anika
Wat ik het fijnst vind, is dat je aansluiting zoekt op een creatieve manier waarbij je gebruikt maakt van alle kennis die je hebt opgedaan; van theorie tot praktijk. Van taaie stoffen als toetsen maken tot het vinden van een leuke coachlocatie.. :-)”
“Ik ben vol lof over Brenda. Haar kennis, ervaring, inzichten en enthousiasme vormen een mooie bundeling van kwaliteiten die haar tot een deskundige maken“.

Sanne
“Je interesse en aandacht voor mij, je betrokkenheid, enthousiasme en open houding waardoor ik veel heb kunnen vertellen over mezelf. De opdrachten waren helpend om mezelf aan het denken te zetten en je ging in de gesprekken de verdieping in, maar kon het ook concreet maken. Ik weet weer waar ik naar toe wil en je hebt ervoor gezorgd dat ik de juiste kant op loop. Ik heb er veel van opgestoken en het zal mij verder helpen naar een mooie baan waar ik blij van word“.

Een half jaar tot jaar later?

De terugblik van Carly

De vastberadenheid en energie die ik aan het einde van het traject voelde, is nog steeds aanwezig. Tijdens de sessies ben ik me bewust geworden van mijn kwaliteiten en ambities. Dit heeft bij mij gezorgd voor een boost in mijn zelfvertrouwen en een gerichte koers bij het solliciteren. Brenda heeft me geholpen met het scherper maken van mijn CV, zodat ik direct kon gaan solliciteren op functies waarin ik tot mijn recht zou komen en bij organisaties die mij aanspraken. Die vastberadenheid, de bewustwording van mijn kwaliteiten en ambities én mijn zelfvertrouwen hebben ertoe geleid dat ik inmiddels bij een mooie organisatie werk waar ik me helemaal thuis voel.

En die van Margo

Binnenkort start ik met mijn nieuwe baan en heb er zin in! Ik geloof absoluut dat het coachingstraject heeft geholpen; met mijn brieven en CV ben ik op best wat plekken uitgenodigd om te komen praten en alle gesprekken verliepen soepeltjes. Dank voor jouw hulp!

wat kan ik voor jou betekenen?

Nieuwsgierig naar meer?