werken aan een nieuw perspectief

Loopbaancoaching

stap voor stap
ontdek je wat kenmerkend en belangrijk voor je is

Volledig loopbaantraject

intake

Loopbaancoaching begint altijd met een gratis kennismaking. We onderzoeken of het tussen ons klikt, wat jouw behoeften zijn en je loopbaanvraag is. Helder wordt waarmee ik je kan helpen en wat de aanpak en doelen zijn. 

een traject waarin je gestimuleerd wordt om zelf richting te geven aan je loopbaan

Tijdens het loopbaantraject werken we samen aan een helder beeld van wie je bent, waar je goed in bent en wat je wilt. En niet onbelangrijk hoe jij jouw doelstelling kunt bereiken. Je krijgt weer helder op je netvlies hoe en wanneer jij in je element bent.

Wie ben ik en wat heb ik te bieden?
We brengen samen jouw persoonlijke kernkwaliteiten, talenten, vaardigheden en aandachtspunten in kaart. Helder wordt wat je drijfveren zijn en wat je belangrijk vindt in het werk.

Wat wil ik bereiken?
Met een duidelijk beeld van waar jij staat, maken we de vervolgstap. Wat is het wat je doet als je plezier hebt en straalt. Welke activiteiten wil je terugzien in je werk. En hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit. Ofwel, wat is je ambitie, wat zijn je dromen en hoe ziet jouw toekomstig werk eruit. Concreet wordt welke verschillende functies/ rollen en type werkomgeving daarbij passen. Al doende kom je tot een visie van waar je heen wilt.

Waar liggen mijn kansen?
Aan de hand van je loopbaanvoorkeuren verkennen we de arbeidsmarkt en bepalen we een inspirerende en realistische zoekrichting. Dit resulteert in een concreet ontwikkel- en actieplan met noodzakelijke stappen om de gewenste loopbaanrichting te bereiken, waaronder een eventueel opleidingsplan. Jouw mogelijkheden voor je verdere loopbaan.

testen

Tijdens het traject vul je een aantal testen in. Ik maak onder andere gebruik van de Loopbaanscreener van TalentLens, een wetenschappelijk verantwoorde online vragenlijst. Deze bestaat uit twee testen: de Loopbaan Inzicht Vragenlijst (LIV) als interessetest en de Personality for Professionals Inventory (PfPI) als persoonlijkheidsvragenlijst. Gecombineerd levert de Loopbaanscreener belangrijke informatie op of jouw persoonlijke eigenschappen in lijn met je interesses zijn. Of gedragingen voor of wellicht in bepaalde situaties tegen je werken. 

jij wordt uitgedaagd om jezelf te herontdekken

Het complete loopbaanadviestraject is aansprekend en intensief, en bestaat uit 8 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur en heeft een doorlooptijd van ongeveer 3 maanden. Door de diverse praktische opdrachten, oefeningen en online testen word je stap voor stap uitgedaagd en vergaar je veel informatie over jezelf. Met dit inzicht weet je waarvan jouw vuurtje gaat branden en hoe jij in je kracht kunt komen. 

Quality time: jij staat centraal

Verkort of maatwerk

Heb je voor jezelf al een aantal zaken goed in beeld, maar zoek je net dat duwtje in de rug of een bevestiging van je koers? Twijfel je of voel jij je onzeker? Ook in één of meerdere sessies kan ik een klankbord zijn waardoor jij je koers kunt aanscherpen of winst behalen om in je kracht te komen en te blijven. 

Betaal je de coaching zelf? Lees hier enkele tips om een vergoeding te krijgen. Op deze pagina staan de tarieven voor particulieren weergegeven. Voor ZZP’ers zijn de onderstaande bedragen excl. BTW. Betaalt jouw werkgever? Hier vind je de werkgeverstarieven.

diverse mogelijkheden. wat past bij jou?

Loopbaancoaching

In een compleet traject met 8 gesprekken van 1,5 á 2 uur ontdek je waar jouw kracht ligt, wat voor jou belangrijk is en welke koers bij je past. Naast de gesprekken vraagt het jou en mij de nodige tijd vanwege de (huiswerk)opdrachten en de voorbereiding. Incl. materiaal, online testen en rapportage.

INcl. btw

€ 1150

Intensieve coaching om jouw unieke ‘JIJ’ en focus helder te krijgen

LoopbaanCHECK

In 3 bijeenkomsten van 2 uur krijg jij een kort en krachtig handvat voor het maken van een volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt jouw kwaliteiten, drijfveren en ambities al redelijk tot goed in beeld. Incl. voorbereiding, opdrachten en online testen.

Incl. btw

€ 650

In no-time weer krachtig up and running

Loopbaanboost

We sparren samen over jouw loopbaanvraag. Je krijgt heldere tips waarmee je zelf verder kunt of spreken een maatwerktraject af. Inzet is naar jouw behoefte; één of meerdere sessies. Incl. voorbereiding en eventuele opdrachten.

uurtarief/ Incl. btw

€ 90

Zelf aan het stuur van je begeleiding

wat kan loopbaanbegeleiding voor jou betekenen?

meer weten?