werken aan een nieuw perspectief

Loopbaancoaching

stap voor stap
ontdek je wat kenmerkend en belangrijk voor je is

Volledig loopbaantraject

intake

Loopbaancoaching begint altijd met een gratis kennismaking. We onderzoeken of het tussen ons klikt, wat jouw behoeften zijn en je loopbaanvraag is. Helder wordt waarmee ik je kan helpen en wat de aanpak en doelen zijn. 

een traject waarin je gestimuleerd wordt om zelf richting te geven aan je loopbaan

Tijdens het loopbaantraject werken we samen aan een helder beeld van wie je bent, waar je goed in bent en wat je wilt. En niet onbelangrijk hoe jij jouw doelstelling kunt bereiken. Je krijgt weer helder op je netvlies hoe en wanneer jij in je element bent.

Wie ben ik en wat heb ik te bieden?
We brengen samen jouw persoonlijke kernkwaliteiten, talenten, vaardigheden en aandachtspunten in kaart. Helder wordt wat je drijfveren zijn en wat je belangrijk vindt in het werk.

Wat wil ik bereiken?
Met een duidelijk beeld van waar jij staat, maken we de vervolgstap. Wat is het wat je doet als je plezier hebt en straalt. Welke activiteiten wil je terugzien in je werk. En hoe ziet jouw ideale werkomgeving eruit. Ofwel, wat is je ambitie, wat zijn je dromen en hoe ziet jouw toekomstig werk eruit. Concreet wordt welke verschillende functies/ rollen en type werkomgeving daarbij passen. Al doende kom je tot een visie van waar je heen wilt.

Waar liggen mijn kansen?
Aan de hand van je loopbaanvoorkeuren verkennen we de arbeidsmarkt en bepalen we een inspirerende en realistische zoekrichting. Dit resulteert in een concreet ontwikkel- en actieplan met noodzakelijke stappen om de gewenste loopbaanrichting te bereiken, waaronder een eventueel opleidingsplan. Jouw mogelijkheden voor je verdere loopbaan.

testen

Tijdens het traject maak ik gebruik van een loopbaantest-pakket, zoals testen gericht op interesses en carrièrewaarden en een beroepskeuzelijst. Aanvullend is het mogelijk om Lumina Spark in te zetten, een verdiepend en nuancerend persoonlijkheidsprofiel waarbij je zicht krijgt op jouw “kleuren”, kleurnuances, eigenschappen op de niveaus: instinctief (jij van nature), dagelijks (je effectieve inzet) en overbelast (jij onder druk). 

jij wordt uitgedaagd om jezelf te herontdekken

Het complete loopbaanadviestraject is aansprekend en intensief, en bestaat uit 7 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 a 2 uur en heeft een doorlooptijd van ongeveer 3 maanden. Door de diverse praktische opdrachten, oefeningen en testen word je stap voor stap uitgedaagd en vergaar je veel informatie over jezelf. Met dit inzicht weet je waarvan jouw vuurtje gaat branden en hoe jij in je kracht kunt komen. 

Quality time: jij staat centraal

Verkort traject: loopbaanboost

Heb je voor jezelf al een aantal zaken goed in beeld, maar zoek je net dat duwtje in de rug of een bevestiging van je koers? Twijfel je of voel jij je onzeker? Ook in drie sessie kan ik een klankbord zijn waardoor jij je koers kunt aanscherpen of winst behalen om in je kracht te komen en te blijven. 

Wie betaalt jouw coaching? Lees hier enkele tips om een vergoeding te krijgen. Betaalt jouw werkgever of bedrijf? Hier vind je de zakelijke informatie.
Weet je dat het heel normaal is dat werkgevers loopbaantrajecten betalen? Vind je het niet zo eenvoudig om dit bespreekbaar te maken? Ik denk graag met je mee.

diverse mogelijkheden. wat past bij jou?

Loopbaanboost

In 3 bijeenkomsten van 2 uur krijg jij een kort en krachtig handvat voor het maken van een volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt jouw kwaliteiten, drijfveren en ambities al redelijk tot goed in beeld. Incl. mijn voorbereiding van 1 uur per sessie, opdrachten, beroepskeuzelijst en drie testen voor interesse, persoonlijkheid en carrierewaarden.

In no-time krachtig up and running

“Ik heb nu meer grip, richting en vertrouwen. Pragmatisch met voldoende structuur, maar ook genoeg flexibiliteit in aanpak. Het was me de investering waard”

loopbaancoaching

In een compleet traject met 7 gesprekken van 1,5 á 2 uur ontdek je waar jouw kwaliteiten liggen, wat voor jou belangrijk is en welke koers bij je past. Dit traject geeft je duidelijkheid, perspectief en versterkt je zelfvertrouwen en kracht.  Loopbaan- & persoonlijke coaching in één.
Naast de gesprekken vraagt het jou en mij de nodige tijd vanwege de (huiswerk)opdrachten en de voorbereiding. Incl. opdrachten, beroepskeuzelijst en drie testen voor interesse, persoonlijkheid en carrierewaarden.

Nu inclusief Masterclasses:
– Ontdek je kwaliteiten & 10 KEY inzichten voor meer balans
– Dé 12 tips voor een krachtig CV

Intensieve coaching om jouw unieke 'JIJ' en focus helder te krijgen

“Het traject voelde heel vertrouwd. Ik heb nu meer rust en zelfvertrouwen en een duidelijk toekomstperspectief”

“Bij mezelf stil staan en inzicht vergaren. Wie ben ik, waar ligt mijn kracht en wat past bij mij? Verdiepend, praktisch en realistisch”

CV-Boost, stok achter de deur of maatwerk

In 3 sessies van 1 uur werk jij aan jouw top CV. Je weet wat typisch JIJ is en hoe je dat kunt highlighten. Jouw CV, jouw visitekaartje.

Óf je laat je in deze drie sessies door mij motiveren zodat jij de juiste stappen op de arbeidsmarkt zet. Adequate ondersteuning bij jouw sollicitatie-activiteiten.

Wil je een combi of iets anders, bijvoorbeeld maatwerk met 5 sessies van 1,5 á 2 uur? Neem gerust contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

wat kan loopbaanbegeleiding voor jou betekenen?

meer weten?