More Me Methode®

Sterke inzichten en groei in zelfregie

Heldere en verdiepende methodiek  

De More Me Methode® is een unieke, laagdrempelige en visueel sterke coachingsmethodiek. In no-time werken we met inzichten die tot de verbeelding spreken. Jouw leereffect neemt toe en beklijft beter. Ook na afloop van de coaching kun jij jezelf versterken en blijven groeien in werkplezier en levensgeluk.

Wat niet voor je werkt buigen we om naar wat wel voor je werkt

Stress, overbelasting en zelfs onderprikkeling maakt dat je minder makkelijk weet waar, en hoe, je een oplossing kunt vinden. Stress zorgt voor een tunnelvisie en vergroot het probleem eerder, dan dat het je helpt. Het vastzitten in patronen maakt dat in mogelijkheden denken niet zo eenvoudig is. Toch zit er waardevolle informatie in dat wat níet voor je werkt. De methode helpt je jouw inzichten te versterken, je te leren lessen te verhelderen, én dit positief om te zetten naar je wensen, behoeften, interesses, kansen en mogelijkheden. Je krijgt makkelijker inzichtelijk waar voor jou de winst ligt en jouw weg om te gaan. Niet alleen in perspectief maar ook daar waar jij jezelf belemmert in jouw groei. Welke mechanismen zorgen ervoor dat je stress (en je huidige ongewenste situatie) continueert? Hoe kun je hier eenvoudig mee omgaan? Zodat jij je meer en meer gesterkt voelt ervaart om jezelf in het middelpunt van je leven te zetten. Dát is persoonlijke ontwikkeling.

Versterking van jouw zelfbeeld en koers

Je krijgt steeds meer helder wie jij bent, wat jouw talenten zijn, waar je interesse ligt, wat voor jou belangrijk is, en (niet geheel onbelangrijk) hoe jij het beste uit de verf komt. Met concrete handvatten in gedrag en communicatie leer jij hoe je jouw wensen en doelen kunt nastreven, op een manier zoals dat bij jou past. Je groeit in zelfbeeld, het zien van kansen en mogelijkheden, maar ook in vertrouwen en vermogendheid om de zaken meer naar je zin te maken, ofwel je merkt dat je zelfregie toeneemt.
Als je weet wat je meer aandacht mag geven en hoe je dat kunt doen, kun je dit ook beter vertalen naar een nieuwe stap in werk, binnen of buiten de organisatie, met een taakaanpassing of een ommezwaai. Je neemt altijd jezelf mee, en dat kan maar beter de beste versie van jezelf zijn.

Meer weten?

De More Me Methode® is een heldere methode waardoor het voor jou makkelijker wordt te zien waar voor jou de winst ligt. Bijzonder krachtig! En, ik ben trots op de toepassingsmogelijkheden van en de reacties van klanten op deze methodiek, waar woorden als “effectief, impact, bijzonder duidelijk en inzichtgevend” doorklinken. Ben je benieuwd naar de ervaringen van mijn klanten? Of wil je meer lezen? Kijk dan hier.

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?