#Staysafe

Coaching op afstand

Face to face afspraken weer hervat  

Yes, we mogen weer! De beperkingen omwille van de Corona-bestrijding worden weer minder. We mogen weer meer ondernemen en elkaar meer ontmoeten. Ik pak de face to face-coaching weer op. Natuurlijk met inachtneming van de regels.

Coaching gaat altijd door
Tijdens de heftige Corona-maanden in maart en april is mijn coaching altijd doorgegaan. Zo heb ik de kennismakingen buiten laten plaatsvinden. Ik ben op mooie plekjes geweest! Verder is de coaching online geweest. Ik hoop dat het rustig blijft, maar mocht er weer een uitbraak zijn waardoor de restricties weer strenger worden, blijf ik online coachen. Mijn ervaringen daarmee zijn prima.

Face to face
Desondanks vind ik het leuk om mijn klanten weer te ontmoeten. Coaching vindt dus niet meer alleen online plaats maar ook offline. Tijdens de afspraken houden we rekening met 1,5e meter afstand. Bij klachten verzetten we de afspraak. Of, als je fit genoeg bent, maken we er een online sessies van. Omdat thuiswerken vooralsnog tot 1 september verwacht wordt, wissel ik online en offline coaching af. Per sessie bekijk ik of we deze via Zoom/ Teams doen of dat we elkaar fysiek treffen. Zo probeer ik ieders contacten te minimaliseren en de besmettingskans voor ons zelf en onze naasten zo klein mogelijk te houden.

Gezondheid staat voorop. Dat wisten we al, maar wordt nu met Corona meer benadrukt. In balans zijn en blijven helpt om je immuumsysteem op peil te houden, waardoor je -hopelijk- minder vatbaar bent. Daarom gaan we samen actief aan de slag om voor jou een beter en energiegevend perspectief in werk te creëren.

#staysafe

Coaching in Den Bosch,  Rosmalen en Heusden

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?