Laagdrempelig

Gratis ontwikkeladvies

Met financiering van de overheid  

Met het crisisprogramma “NL Leert Door” steunt de overheid de ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden om een zo optimaal mogelijke arbeidspositie te creëren. Een onderdeel daarvan is het gratis Ontwikkeladvies t.w.v. € 700.

Deze zomer aan de slag met je werkgeluk? Goed nieuws!
Vanaf augustus is er voor alle werkenden en werkzoekenden een gratis ontwikkeltraject bij een gekwalificeerde loopbaancoach beschikbaar. De overheid financiert dit ontwikkeladvies dat onderdeel is van het crisisprogramma NL Leert Door. Naar verwachting zullen ongeveer 20.000 mensen hiervan gebruik maken.

Ben je toe aan een nieuwe stap in werk?
Met dit traject krijg je meer zicht op je arbeidsmarktkansen. Ik help je jouw kwaliteiten helder te krijgen en waar je kracht ligt. Zo kun je betere keuzes maken. Ook kan ik je ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of je helpen bij het solliciteren.

Wil je meer werkplezier, dreig jij je baan te verliezen of overweeg je de stap naar het ondernemerschap? Maak dan gebruik van het ontwikkeladvies dat jou de mogelijkheid biedt om een eerste stap te zetten naar de toekomst en een mogelijke (her)oriëntatie op je arbeidsmarktpositie. Ook voor zzp’ers en zelfstandig ondernemers. Wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Kijk hier.

#staysafe

Coaching in Den Bosch,  Rosmalen en Heusden

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?