Gecertificeerd loopbaanprofessional

Beroepserkenning

Noloc: beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals  

Mijn mooie werk als loopbaancoach is bekroond met een bewijs van beroepserkenning. Ik ben ontzettend trots op dit prachtige resultaat.

Volwaardig lid van de Noloc
De Noloc is een beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Ik was al aangesloten bij de Noloc, maar heb onlangs mijn ervaring en prestaties door de vereniging laten beoordelen. Met als resultaat: een bewijs van beroepserkenning. Dat betekent dat ik ben opgenomen in het openbare beroepsregister en het bijbehorende Noloc keurmerk mag voeren. Ik krijg hiervan een glimlach op mijn gezicht!

Bewuste keuze
De certificering heeft geen gevolgen voor de kwaliteit en opzet van mijn dienstverlening. Waarom heb ik er dan voor gekozen om mezelf te laten certificeren? Met dit keurmerk wil ik aan mijn klanten laten zien dat ik naast een gedegen opleiding ook voldoende werkervaring en overige relevante kennis bezit, waardoor ik een volwaardige en betekenisvolle coaching kan bieden. Ondanks dat ik dit werk met vertrouwen uitvoer, is het prettig als professionele beoordelaars dit onderbouwen.

Beoordeling
Concreet houdt dit in dat ik mezelf heb laten toetsen op de opleidingseis, mijn beroepsgericht CV, diverse kennis van methoden en technieken, mijn professionele houding en competenties als coachen, reflecteren, inlevingsvermogen, effectief communiceren en adviseren. Ze laten niet iedereen toe;-). Dat maakt het bewijs van beroepserkenning waardevol. Hoewel dat dit me in het verleden niet belemmert heeft, ben ik blij met deze mooie uitkomst. 

#trots #mooiwerk

Coaching in Den Bosch,  Rosmalen en Heusden

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?