De wet van de

Aantrekkingskracht

wat je aandacht geeft, groeit.. heerlijk!  
Een nieuwe weg inslaan niet zo eenvoudig? Klopt, maar daarmee niet onmogelijk! Ik geloof heilig in de Wet van de Aantrekkingskracht. Als je iets bewust (maar ook onbewust) ontspannen en positief aandacht geeft, dan komen dingen op je pad. Leuker, sneller en beter.

Zo belde ik, toen ik besloot om als zelfstandig coach te werken, met een kennis en vroeg of hij foto’s wilde maken voor mijn website. Foto’s maken deed hij niet meer, maar hij wilde wel mijn website maken. Wow, ongelooflijk.. nog beter! Ook vertelde ik mijn plannen tegen een oud-manager en kreeg als reactie: “wat leuk, je mag gebruik maken van mijn coachruimte als je wilt”. Ik was overdonderd en positief verrast. Gebeurt dit echt? Ik moest mezelf knijpen.

Zo zie ik ook bij klanten, op het moment dat er meer ontspanning en ruimte ontstaat, dat leuke spontane zaken op hun pad komen. Als je vast zit en stress ervaart, is de kans groot dat je vanuit negativiteit handelt. Negatieve energie trekt negatieve energie aan. Dat doet stress; het mangelt je meer en helpt je niet verder. Vandaar dat we tijdens de coaching investeren in energiegevers, het zien van nieuwe mogelijkheden en het ondernemen van kleine stapjes die leiden tot succes en fijne ervaringen.

Simone vertelt: “Nadat ik helder had welke richting ik op wilde bracht Brenda me in contact met iemand uit het werkveld. Ingrid kon me meer vertellen over het vak en welke stappen ik kon nemen om hier te komen. En noem het toevallig of niet maar een week later kwam een vacature voorbij voor een functie die me verder kan helpen naar mijn uiteindelijke doel. Ik heb toen meteen gesolliciteerd en de baan gekregen. Ik geloof hierin echt in de wet van aantrekking, als je iets positieve aandacht geeft dan groeit het.”

Vertel jij een vriendin over een nieuwe koers die je overweegt? Grote kans dat ze je positief bekrachtigt of beter nog: “ik ken wel iemand die je op weg kunt helpen!”. Wie weet gaat het bij jou net zo snel als bij Simone!

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?