Programma

In je kracht ervoor gaan

Over jezelf centraal stellen

Een loopbaanvraagstuk gaat vaak gepaard met een persoonlijk vraagstuk. Jezelf centraal stellen, lijkt niet de normaalste zaak van de wereld. De waan van de dag, onzekerheid, jezelf wegcijferen.. allemaal redenen om uitdagingen aan je voorbij te laten gaan. Zonde van de tijd die voorbij vliegt. Jezelf centraal stellen was als jong kind een automatisme en mag weer de normaalste zaak van de wereld worden. Dan verrijk jij jezelf én de mensen in je omgeving.

Vandaar dat ik een nieuw programma gestart ben. De eerste groep dames is inmiddels afgelopen september begonnen. Zij kiezen er bewust voor om zichzelf te versterken en steentjes in het water te gooien om te komen waar ze graag willen zijn. Wekelijks verzorg ik een programma waarin ik ze coach om hun kracht-kompas te versterken en hun focus-vizier te versterken. Nieuwe patronen ontwikkelen, is niet eenvoudig en duurt vaak 3 maanden; daarom 13 weken coaching binnen dit traject.

In een fijne, veilige en voedende omgeving help ik ze zichzelf meer en meer in het middelpunt van het leven te stellen. Om groter te denken, groter te dromen en meer te doen in lijn met hun zingeving. Iedereen heeft zijn eigen uitdaging, maar is daarin dus niet alleen. Hoe fijn is het niet om van elkaar te leren en elkaar te stimuleren?

Succesvol stappen zetten op een manier die bij JOU past, vanuit je eigen kracht en wensen, is belangrijk voor voldoening en zingeving. Vooruit willen én last hebben van negatieve gedachten is geen match. Focus & groeien en kracht & balans zijn wél een match. Vandaar dat dit de twee belangrijke pijlers zijn van het programma.

Begin 2022 start ik een nieuwe groep. Wil je daaraan deelnemen? Laat me dit dan weten. Dan reserveer ik alvast jouw plekje. Ik help je met focus houden. Geen afleidingen meer, maar dat doen waar écht je behoefte ligt. Jezelf vooropstellen -op jouw manier- zodat jij jouw leven kan leiden zoals jij dat wilt. Focus, doen en successen vieren zijn 3 belangrijke elementen.   

Vastzitten in denken, niet-helpend gedrag en de welbekende moetjes zorgen voor stress met bijbehorende gevoelens van onzekerheid, energieverlies, onrust en/ of ontevredenheid.
Blokkades en afleiders waardoor jij niet “werkt” aan dat wat voor jou belangrijk is. Versterken we je mindset, vergroten we je focus en boosten we jouw acties? Dan ervaar je groei en succes die smaken naar meer. Dát is persoonlijke ontwikkeling! Vandaar dat ik in dit programma ook aandacht besteed aan stress en de vertaling naar persoonlijke kracht en balans. Voldoende knoppen om aan te draaien.

IF A FLOWER DOESN’T BLOOM, YOU DON’T CHANGE THE FLOWER.. BUT THE ENVIRONMENT

WAT KRIJG JE?

WEKELIJKS COACHING & INSPIRATIE

Wekelijks input als kennis, inspiratie, visualisatie en/of opdrachten tijdens de online live coaching. Daarbij is ook ruimte voor het beantwoorden van vragen. Ik ga uit van ongeveer 1 uur (max 1,5 uur). Kun je de live coaching niet bijwonen? Dan is er een replay beschikbaar.

Jouw stok achter de deur

ONLINE COMMUNITY

24/7 toegang tot de online community waar je wekelijks gestimuleerd wordt om jezelf en jouw leven te verrijken.

Ook worden de replays en ander naslag online beschikbaar gesteld. Wanneer het jou uitkomt, ga je ermee aan de slag.

Goede back-up to go forward

SUPPORT

Positieve en constructieve support binnen deze online community, van mij en de andere deelnemers. De kracht van de groep; energiegevend en van onschatbare waarde! Het versterkt je leercurve en jouw potentieel.

Ik vind het belangrijk dat we bij elkaar passen en doe graag eerst een intake.

Samen groei je harder

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?