Jouw ontwikkeling

Stap-budget

brainstormen over jouw next opleiding?

Het is bijna 1 maart! Dan kun je maximaal 1.000 euro STAP-budget subsidie aanvragen voor een opleiding. Deze regeling is het vervolg op het crisisprogramma NL Leert Door. De afgelopen jaren is -met het Ontwikkeladvies- subsidie beschikbaar geweest voor in totaal 4 uur loopbaancoaching. Momenteel geldt het Stap-budget alleen voor opleidingen.

Kijk op Stap-budget om te zien welke opleidingen zijn aangemeld. Zit er iets voor je bij? Benut je budget en volg de aanmeldprocedure op de site. Ook vind je hier coaches, waaronder ik. Echter voor coaching en loopbaancoaching is het stap-budget niet beschikbaar. Wel is er vanaf april/mei gratis STAP Ontwikkeladvies mogelijk; helaas alleen voor de kleine doelgroep van praktisch opgeleiden (t/m MBO-niveau 2).

Wil je graag investeren in een opleiding en gebruik maken van het Stap-budget? Twijfel je over de juiste keuze? Gun jezelf de ruimte om hier goed bij stil te staan.

Opleidingen kunnen je zeker verder helpen bij het versterken van je kwaliteiten en het vergroten van je kennis. Ook boost je jouw CV en zul je met meer commitment durven doen: groeien in je werk, verstevigen van je persoonlijke kracht, starten als zelfstandige, ondernemen van sollicitatie- en/of netwerkactiviteiten. Voor succes is het belangrijk dat een opleiding aansluit bij wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Laat een opleiding geen afleider zijn voor dat wat je écht belangrijk vindt in het leven en werk. Wil je graag hulp bij het maken van een keuze? Neem contact met me op voor adequate ondersteuning.

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?