Klaar voor jouw volgende stap?

Checklist

34 vragen die jou verder helpen

Een nieuwe stap in je loopbaan, leuk en wellicht ook spannend.. Het helpt als je een aantal zaken voor jezelf verheldert. Wat zorgt voor je loopbaanwens, wat is je behoefte, wat wil je aandacht geven? Met andere woorden waarop wil je de nadruk leggen? Wellicht wil je een en ander bespreken tijdens een goed gesprek met je huidige werkgever voor jouw next step binnen het bedrijf of zie je nieuwe kansen in een andere sector of beroepsgroep. Of weet je niet zo goed wat je talenten en energiegevers zijn? Daarbij kan een loopbaancoach je helpen om uiteindelijk met vertrouwen en krachtig de juiste weg te bewandelen.

De checklist bevat 34 vragen die je helpen om je pijnpunten en dus ook je behoeften te verhelderen. Waar sta je? Wat vind je wel of niet leuk en wat wil je behouden of juist veranderen? Daarnaast krijg je ook een spiegel over je veranderkracht. Ben je “bij de tijd”, heb je zicht op je talenten en weet je hoe je de arbeidsmarkt kunt benaderen? De vragen geven je diverse handvaten voor een volgende stap in jouw loopbaan.

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?