18 – 22 september

De week van de loopbaan

Aandacht voor ontwikkeling en loopbaan 

Heb jij een loopbaanvraag? Wil je eens reflecteren op jouw interesses, kwaliteiten en mogelijkheden in werk? In de Week van de Loopbaan bieden we een gratis ontwikkelgesprek aan. Een mooie gelegenheid om los te komen van de waan van de dag en te reflecteren op dat wat je bezig houdt.

Jouw vraag en behoeften staan centraal

Loopbaanvragen zijn heel normaal. Maar wel voor iedereen uniek. Wat is jouw behoefte?

  • Sparren over jouw ambitie
  • Je vaardigheden en kwaliteiten verhelderen
  • Meer zelfvertrouwen, energie of voldoening ervaren
  • Winnen in werk-privébalans
  • Meer zicht op groeimogelijkheden

Zoals je ziet, kunnen er verschillende redenen zijn om met een coach te sparren. Laat ons weten, waarmee jij geholpen bent. Zo kunnen we als professioneel sparringpartner inzoomen op jouw loopbaanvraag en behoefte, en sparren we over jouw volgende stap in jouw ontwikkelproces. Zo krijg je helderheid of een coachingstraject geschikt voor je is of voel je net dat steuntje in de rug om een gesprek met je leidinggevende aan te gaan of intern te solliciteren. Dat loopbaancoaching automatisch betekent dat je wilt weggaan bij je huidige werkgever is al lang achterhaald. Bij winnen aan werkplezier, vitaliteit en balans is iedereen gebaat. Ook je werkgever.

Mocht je als leidinggevende of HR adviseur ook eens vrijblijvend willen sparren over een ontwikkelvraagstuk van een medewerker of de mogelijkheden van loopbaancoaching? Neem contact op via het formulier op deze pagina.

Praktische informatie
  • Een gratis gesprek van maximaal 1 uur
  • Face to face, bij ons op locatie in Rosmalen/ Den Bosch
  • Op maandag 18 september, dinsdagmiddag 19 september en donderdagmiddag 21 september hebben we enkele plekken vrij.

Ben je geïnteresseerd? Vul het formulier in en geef daarbij ook twee opties voor datum en tijd aan. Zodra we de planning rond hebben, ontvang je van ons een bevestigingsmail en zien we je graag in de week van de loopbaan. Hopelijk mogen we je deze week begroeten!

Brenda & Henneke

Ik ben geïnteresseerd!

7 + 7 =

ben je nieuwsgierig of heb je vragen?

wil je meer weten?