voor jouw ontwikkeling

workshops

aansprekend en met focus

Praktisch en efficiënt
Een workshop is kort en to-the-point met een minimale belasting. Je werk of andere bezigheden onderbreek je voor even; je doet inzichten en kennis op en kunt weer door. Geen uitpuilende mailboxen en stress. In ontspannenheid de focus op jezelf.

In max 2 á 2,5 uur krijg je een aansprekende en inzichtgevende handreiking. Gericht op ervaren en doen. Je gaat met handvatten voor verdere ontwikkeling en focus de deur uit. Kies de workshop die het beste bij jouw wens of behoefte past. De workshops geef ik momenteel alleen online

Welke workshop past bij jou?

Van stress naar persoonlijke kracht

vergroot je werkplezier en voorkom stress en uitval!

In deze workshop leer je hoe het gedrag van een ander je helpt om je eigen kernkwaliteiten te ontdekken en antwoord te krijgen op dé startvraag bij je persoonlijke ontwikkeling “Wie ben ik?”. Aan de hand van een eenvoudige, maar treffende oefening onderzoek je de mooie kanten van jezelf.

Naast je kwaliteiten heb je echter ook een aantal fantastische valkuilen gekregen, gratis en voor niets. Heb je zicht op je valkuilen, dan weet je waar je uitdagingen liggen.
Je leert wanneer jij stress ervaart en wat jouw gedrag dan is. Gelukkig biedt dit ook houvast om weer in je kracht te komen. Juist díe vertaling staat deze ochtend centraal; een praktische oefening die je ook thuis, dagelijks, in diverse situaties kunt toepassen. Voor minder stress en meer plezier, persoonlijke ontwikkeling en balans.

Online deelname
Incl. btw

€ 75

Tips om afspraken te maken
die vóór je werken

Wat je aandacht geeft, groeit… Echt!

Trend: een goed gesprek voeren met je leidinggevende. Over en weer weten wat er speelt, hoe het met je gaat en waaraan je de komende tijd gaat bijdragen. De bedoeling is om met elkaar afspraken te maken.

Hoe krijg je nu écht een goed gesprek? Het is jammer als dit gesprek slechts “een dingetje” is en de afspraken oppervlakkig zijn en in de lade verdwijnen. Vaak hebben afspraken te maken met iets wat je niet wilt: ik wil minder stress, ik wil geen fouten meer maken, ik wil me niet onzeker voelen. Haal meer uit je doelen en afspraken die je maakt. 

Hoe buig je afspraken om naar wat je wél wilt? Hoe formuleer je afspraken die voor jou uitvoerbaar zijn? Een concreet en positief doel is namelijk een middel om je focus, stemming en gedrag daarop in te stellen. “Wat je aandacht geeft groeit”, ga je in deze actieve workshop zelf beleven. Je leert het belang van positieve formulering, het belang én de kracht van het stellen van doelen, en het ondernemen van acties. Verder ervaar je wat het verschil is tussen vermijden en bereiken, wat energie kost en wat energie geeft. Diverse handige tools voor je persoonlijke groei.

Online deelname
Incl. btw

€ 75

het merk-ik

Over jouw unieke kwaliteiten en het profileren van jezelf

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen je huidige werkkring of een nieuwe baan? In onze moderne dynamische samenleving is het cruciaal jezelf zowel professioneel als persoonlijk te onderscheiden.

De workshop helpt je om jezelf als merk te zien en vervolgens krachtig en onderscheidend neer te zetten. Je gebruikt jouw unieke persoonlijkheid om te laten zien wie je bent en waar je voor staat.
De workshop is bedoeld voor iedereen die zichzelf authentieker wil profileren en inzichten wil opdoen die je in je werk of persoonlijke ontwikkeling wilt toepassen. Ook handig voor je CV, Linked-IN profiel en een sollicitatie.

Online deelname
Incl. btw

€ 75

Deelnemen aan een van de workshops?

Kijk bij nieuws voor data of neem contact met me op om iets te plannen.

wat is jouw loopbaanvraag?

samen verkennen wat bij je past?