Loopbaanvragen?
Heel normaal!

Loopbaancoaching

Over jou en je volgende stap in het werk!

Over loopbaancoaching

Loopbaankeuzes? Helemaal niet vreemd, want niemand of niets is in vast gegoten. Veranderingen zijn er continu. Soms sta je zelf aan de lat doordat je jasje te krap wordt en je ambitie verandert. Soms is dit helaas gedwongen. Eerder gemaakte plannen kunnen daardoor de ijskast in. Wat nu? Veranderingen bieden kansen en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Met een loopbaancoach spar je over jouw wensen en kwaliteiten en waar jij nu echt blij van wordt.

Jouw vraag

Vanwege ziekte, burn-out, reorganisatie, demotivatie, ontwikkelbehoefte of mogelijk een kriebel, waarnaar je wilt luisteren, moet je of wil je graag handvatten om een passende keuze te maken in je loopbaan.

Je gaat naar je werk en doet je ding. Eigenlijk krijg je er al een tijdje niet zoveel energie meer van. Wat eigenlijk best vreemd is. Want je hebt je werk altijd met plezier gedaan. Je was toch goed in wat je doet? En mogelijk heb je ook nog leuke collega’s, klanten of een goed salaris waarvoor je het doet. En toch, is het erin geslopen: een ontevreden gevoel, onzekerheid, een stemmetje in je hoofd of een knagend gevoel in je buik. Wat wil ik nu wel?

 

Diverse vragen

Welke richting wil ik uitgaan? Wat is het dat ik mis in mijn werk? Hoe krijg ik weer zelfvertrouwen en plezier in wat ik doe? Waar ligt nu eigenlijk mijn kracht? Hoe kan ik doorgroeien? Blijf ik in mijn huidige rol of maak ik een switch? Welk beroep of type organisatie past nu echt bij me?

%

Volledig jezelf zijn

Diverse vragen waarbij een loopbaanbegeleidingstraject het verschil kan maken. Inzicht en duidelijkheid geven rust én kracht om je te richten op dat wat voor jou belangrijk is en waar je energie van krijgt. Gun jezelf een loopbaanadviseur als begeleider en klankbord. Zodat je doordacht je keuze maakt voor de toekomst en je kunt vasthouden aan dat wat voor jou belangrijk is.

Gedegen en persoonlijk

Met loopbaanbegeleiding neem je het heft weer in eigen handen. Het traject biedt jou een structuur en houvast, waarbij de invulling gedegen en op maat is. Jouw situatie en loopbaanvraag staan centraal. Je herontdekt wat je werkelijk drijft, waar je passie ligt, welke waarden en wensen voor jou belangrijk zijn. Wat je mogelijkheden zijn, wat je te bieden hebt en welke werkomgeving bij je past. Helder wordt waar het eventueel knelt en wat nodig is om goed uit de verf te komen. Je krijgt helder in beeld wat je talenten, kwaliteiten en ambities zijn. Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Een nieuw toekomstperspectief.

Vanuit een helder zelfbeeld en een reële kijk op je mogelijkheden bepaal je jouw strategie. Je weet hoe jij in je kracht kunt komen. Van wat energie kost naar wat je energie geeft. Met vertrouwen weet jij wat jouw vervolgstap in je carrière is!

Het geeft je de energie om met je huidige werk door te gaan -met de nodige aanpassingen en onder jouw voorwaarden. Of je komt tot jouw unieke aanbod op de markt, waar je weloverwogen nieuwe loopbaanpaden inslaat.

Jij wilt

√ Vertrouwen in jezelf
√ Duidelijkheid in wie je bent, wat je kunt en wilt
√ Meer balans, plezier & energie
√ Focus in jouw volgende stap
√ Trots zijn op wie je bent

wat kan loopbaan begeleiding voor jou betekenen?

meer weten?