werken aan een nieuw perspectief

meer over de loopbaancheck

jouw mogelijkheden helder op het netvlies met een duidelijke koers

de loopbaancheck

verkort traject

Je hebt jouw kwaliteiten, drijfveren en ambitie redelijk tot goed in beeld. Je zoekt een sparringpartner. Iemand die je uitdaagt of dat wat je op het netvlies hebt daadwerkelijk klopt met daar waar jij graag wilt zijn. Iemand die je spiegelt en met je meedenkt zodat jij weet wat je te bieden hebt, waar je passie ligt en in welke werkomgeving jij kunt opbloeien. Scenario’s om te komen tot je favoriete baan worden helder. Jij bent in staat om de juiste stappen te zetten. Finetuning! Je brengt vastberaden verandering in je werk aan of slaat weloverwogen een nieuwe weg in.  

kort en krachtig

In 3 bijeenkomsten van 2 uur krijg je handvatten voor het maken van een volgende stap in jouw loopbaan. Inclusief opdrachten en online testen.

testen

Bij aanvang vul je een aantal testen in. Ik maak onder andere gebruik van de Loopbaanscreener van TalentLens, een wetenschappelijk verantwoorde online vragenlijst. Deze bestaat uit twee testen: de Loopbaan Inzicht Vragenlijst (LIV) als interessetest en de Personality for Professionals Inventory (PfPI) als persoonlijkheidsvragenlijst. Gecombineerd levert de Loopbaanscreener belangrijke informatie op of jouw persoonlijke eigenschappen in lijn met je (doorleefde) interesses zijn. Of gedragingen voor of wellicht in bepaalde situaties tegen je werken.  

wat kan de loopbaancheck voor jou betekenen?

meer weten?