Wat leuk dat je me volgt!

@loopbaanbren

Meer lezen over mijn posts op Instagram

mijn laatste posts

Gratis Ontwikkeladvies

De overheid financiert een ontwikkeladvies voor een (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt. Waar liggen jouw mogelijkheden, waar zijn de juiste vacatures? Dit vanwege het crisisprogramma NL Leert Door. Beschikbaar voor iedereen met een relatie tot de arbeidsmarkt. Lees hier meer over de ins en outs.
Update d.d. 2 december 2020: er is helaas geen subsidie meer beschikbaar.

Een aansprekend CV?

Met je CV maak jij jouw eerste én onderscheidende indruk. Belangrijk dat deze uitademt waar jij voor staat en wat jij -uniek- te bieden hebt.
Zoek je hulp bij wat je wilt vermelden en wilt uitstralen? Kijk op mijn website voor een indruk van mijn dienstverlening of neem contact met me op.

Hart van de zorg

Drie dames vertellen over het werken in de zorg. Ze geven o.a. antwoorden op de vragen waarom dit werk ze aanspreekt, en wat je tot een goede verpleegkundige of verzorgende maakt. Misschien spreekt jou dit ook wel aan?
Een artikel over het mooie werk wat zij doen, vanuit hun zorghart, en waarvoor best nóg meer aandacht mag zijn. Een podium dat zij verdienen, niet alleen tijdens Corona, maar ook daarna (en eigenlijk ook daarvoor;-)) #mooiwerk. Verder lezen?

Je financiële zekerheid loslaten?

Wat als een nieuwe stap in werk betekent dat je minder salaris verdient? Ga je voor die veelbetekende uitdaging of kies je een andere optie? Lees hier het verhaal van Iris; zij besloot de sprong te wagen.

Iemand uit? Nee ín zijn droom helpen

Iemand uit zijn droom helpen, betekent iemand vertellen hoe het écht in elkaar zit, of een oplossing bieden. Dat is wat ik met mijn coaching doe. Ik benoem dit echter positief: iemand ín zijn droom helpen. Verder lezen?

Jezelf vooropstellen? Waarom dat nog niet zo eenvoudig is

Je gaat ervoor. Jij stelt jezelf voorop. Wat maakt dat dit niet zo gemakkelijk is? Lees meer over hoe je eigen oordeel dit in de weg kan staan.

Meer teruglezen?

Bekijk dan al mijn berichten bij nieuws.

Hoi! Ik ben Brenda

Het is mijn passie om mensen te helpen in hun kracht te komen en hun dromen en doelen te realiseren. In mijn 15 jaar ervaring als adviseur HRM heb ik genoten van het coachen van medewerkers en managers. Mijn aandacht gaat van nature uit naar thema’s als vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Ik prijs mij dan ook gelukkig dat ik me als loopbaancoach kan richten op het begeleiden van mensen! In mijn rugzak zit ook kennis van verzuim-, ontwikkel- en ontslagtrajecten, waarmee ik extra kan ondersteunen indien nodig.
Verder ben ik een frisse 40-er, omschrijf ik mezelf als praktisch, betrouwbaar en enthousiast en maak ik graag de verbinding met de uitdagingen van mijn klanten. Meer over mij.

Hi!

het is altijd tijd voor loopbaancoaching!

Ontdek je kracht en de volgende stap in je werk!

meer weten?